ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

Tags

Κωδικός:0029237

Mr. Fist Spiral 10 Σπείρες

Το Mr Fist Spiral ΝΕΟ είναι αποτελεσματικό απέναντι σε κουνούπια, συμπεριλαμβανομένου του ασιατικού κουνουπιού \"τίγρης\" και σκνίπες. Η νέα σύνθεση καταπολεμά αποτελεσματικά και απαλλάσσει το χώρο από τα ενοχλητικά έντομα.

Μια σπείρα είναι αρκετή για να καλύψει ένα χώρο έως 40 κυβικά μέτρα και διαρκεί έως και 8 ώρες. Για μεγαλύτερους και εξωτερικούς χώρους τοποθετείστε περισσότερες από μία σπείρες περιμετρικά της περιοχής που θέλετε να προστατεύσετε. Η σπείρα εφαρμόζεται καθ\' όλη τη διάρκεια του έτους, κυρίως τους καλοκαιρινούς μήνες.

Οδηγίες Χρήσης:

Ξεχωρίστε τις 2 σπείρες που βρίσκονται στη συσκευασία πιέζοντας τον πυρήνα που τις ενώνει με μια ελαφριά κίνηση προσέχοντας μη σπάσουν.
Σηκώστε προς τα επάνω το έλασμα της μεταλλικής βάσης και στερεώστε τη σπείρα.
Ανάψτε την άκρη της σπείρας και τοποθετήστε την μπροστά σε ένα ανοιχτό παράθυρο ή πόρτα.
Χρησιμοποιείστε τα σπασμένα κομμάτια τοποθετώντας τα στη σχισμή της μεταλλικής βάσης και ανάβοντάς τα.
Προσοχή
0.99€
ΣΤΗΝ ΤΙΜΗ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ Ο ΦΠΑ
Εξαντλήθηκε
Η συνεργαζόμενη εταιρεία ταχυμεταφορών (courier) είναι η Speedex ή όπου κρίνεται αναγκαίο πρακτορείο μεταφορών,  η επιλογή γίνεται από την εταιρεία μας, ανάλογα την περιοχή αποστολής και το ογκομετρικό βάρος του δέματος.
Η πληρωμή γίνεται  με έναν από τους παρακάτω τρόπους: Μέσω αντικαταβολής (πληρώνετε το ποσό κατά την ώρα της παραλαβής του δέματος). Μέσω χρεωστικής/πιστωτικής/prepaid κάρτας.  Με Τραπεζική Κατάθεση (προπληρώνετε ολόκληρο το ποσό της παραγγελίας, ζητήστε μας να σας δώσουμε όλα τα απαραίτητα στοιχεία για την κατάθεση). Μέσω της υπηρεσίας PayPal (Η πληρωμή με PayPal γίνεται υπό τους όρους συναλλαγών της εταιρείας PayPal).
Το προϊόν προσθέθηκε στα αγαπημένα.
Το προϊόν έχει ήδη προστεθεί στα αγαπημένα.
Ο παρών ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να εξασφαλίσει για εσάς την καλύτερη εμπειρία. Μάθετε περισσότερα ή δείτε τις Ρυθμίσεις
Κατάλαβα!